Saturday, October 15, 2011

Contest Raya Sedondon

Salam...

Join contest lagi...Hehehe
Yang dianjurkan oleh En Hafiz369

Cara-caranya:

1. Jadi FOLLOWER blog ini dahulu. -Done-

2. Letak GAMBAR RAYA SEDONDON u'olls. 
(tak kisah la dengan family, kawan, BF/GF.. janji sedondon)
-Done-


Ni gambar yang di pertaruhkan..(^,^)

3. Tuliskan kenapa u'olls PILIH WARNA itu tahun ini. -Done-
Kenapa pilih warna coklat???
Sebab saya suka warna coklat!!!
Since tahun ni tahun pertama my baby beraya bersama, so saya yang buat pilihan warna.... hehehe..
Baju papa and aqif adalah dari kedai yang sama, so materialnya pon exactly sama...

4. TAGkan 2 orang kawan atau lebih. -Done-

5. LINK kan entry u'olls kat comment -Done-


Till then, daaa...
Wassalam..



2 comments:

  1. dear...na dah join dlu dah kat blog contest...hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... yeke...k, noted... over tau i...=)

    ReplyDelete