Monday, January 3, 2011

Unexpected ole2

Actually, lps aku abis pantang je aritu aku g jln/tdo umah mak mertua kat klang n umah mak aku kt kota puteri...then, blk2 umah lps dah berhri2 xde kat umah, tetiba nmpk 1 bungkusan ni...aikk, rasanya aku br nak berjinak2 ngan belian secara online...tp xstart pon lg... cane leh ader parcel lak kt umah aku ni... bile tgk no phone kat surat tu rupanye no bf aku dr johor... btw, thanks jihan, faz n sofea for the lovely baby sling tu...so cute... really appreciate it...hehehe...


From Kangaroo Worldwide Express

Tadaaa...ni la dlmnyer...


Papa, dgn semangat n terus mencuba... heheh..

2 comments:

  1. tgk org pakai mcm best, comel je! ayu ada, tp 1x pn tak penah pakai

    ReplyDelete